مواد لازم برای 12 عدد نان خامه ای :
آب :یک پیمانه
نمک : یک هشتم قاشق مرباخوری
تخم مرغ : 4 عدد
کره : نصف پیمانه
آرد: یک پیمانه
خامه زده شده : به میزان لازم
طرز تهیه نان خامه ای خانگی :
فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره، آب و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر شود.
مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
سپس تخم مرغ ها را جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
خمیر را به اندازه یک چهارم پیمانه با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت نیم ساعت، تا زمانی که پف کند و کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.
هر کدام را با استفاده از نوک چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خالی و کاملا سرد شود.
سپس از وسط برش زده و اگر داخلش خمیر است خالی کنید و با خامه زده پر کنید.
نوش جان …
سروشه….